Pagina's

woensdag 11 mei 2011

SOMS LOPEN DINGEN ANDERS DAN JE VERWACHT IN HET LEVEN

Lieve bezoeksters van mijn blog,

Soms kan het leven raar verkeren, en gaan vriendschappen waarvan je dacht dat ze nog lang zouden duren, zomaar van de eene moment op de andere over.
Dat hoort bij het leven, en natuurlijk komen er weer andere dingen op je pad dan, zegt men.
Toch voelt het rot, zeker naar jullie toe, want door de breuk in de vriendschap die ik beschrijf, is er helaas een einde gekomen aan Yerlie's.
Toen dit gebeurde ben ik héél lang, goed en doordacht gaan nadenken,want als ik aan iets begin moet het goed en verzorgd tot een eind komen,dat is mijn persoonlijke instelling.
Toch met deze gang van zaken kan ik dat deze keer helaas niet volbrengen.
Dus moet ik jullie tot mijn spijt meedelen dat de hartjes-BOM stopt, want als Yerlie's van 2 mensen was, wie ben ik dan om de BOM onder mijn naam alleen verder af te willen maken?
Ik heb alles in huis om het wel te kunnen doen, maar uit respect naar Gerry en de vriendschap die we hadden , doe ik dat dus niet.
Toch wil ik jullie heel hartelijk danken om elke keer komen te kijken hoe het hartje geworden was, het te downloaden en te maken!
Voor de mensen die de losse hartjes hebben gemaakt is er geen probleem.Buiten dat het er geen twaalf geworden zijn.
De mensen die de blokjes hebben gemaakt krijgen van mij een beschrijving om van de zeven blokjes toch een leuk quiltje te maken.
Daar heb ik even tijd voor nodig om dit uit te werken, dus beloof ik dat volgende maand op de 15de juni het geheel er op staat met foto, beschrijving en patroon.
Nogmaals heel veel excuses voor het ongemak!!!
Maar dingen gaan nu eenmaal zoals ze gaan, je kan ze sturen maar wordt je daar gelukkiger van?
Toch stil gezeten heb ik niet, in mijn hoofd zitten héél veel mooie dingen.
En die komen er, wel geen BOM, maar ik ga zorgen dat er elke eerste dag van de  nieuwe maand een los GRATIS hebbedingetje voor jullie op de blog komt!
Hiermee hoop ik het ongewilde ongemak een klein beetje goed te kunnen maken, alsook dat ik jullie nog vaak op de blog mag begroeten en inspireren om leuke hebbedingetjes zelf te maken.

Dus 1 juni 2011 het eerste gratis hebbedingetje
En 15 juni 2011 de afwerking vd hartjes-BOM


Freubelgroetjes, Elly